FETEMOR

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FETEMOR

BİLGİ VE PAYLAŞIM

Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma

Admin
    Admin

Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Empty Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma

Mesaj  Admin Cuma Ocak 30, 2009 1:27 am

ULTRAISO ile PS1 Oyunlarını CD'ye yazmak(Resimli Anlatım)
    « : Ocak 07, 2009, 12:37:39 ÖÖ » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
    Beyler UltraIso ile PS1 oyunlarını cd'ye yazmayı anlatacağım.Öncelikle aşağıdaki adımları sırayla yapmanız gerekmektedir.
    Öncelikle aşağıdaki linkten UltraIso proğramını indirin.
    UltraIso Setup

(göstermek/gizlemek için tıklayın)
    http://rapidshare.com/files/182233510/UltraISO.rar

1.Adım:UltraIso proğramını açalım.Karşımıza aşağıdaki ekran gelecek.Sonra aşağıdaki ekrandan
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Ultrai10
    resimdeki yuvarlak içerisinde olan simgeye tıklayın.
    2.Adım:Karşınıza gelen pencerede
    aşağıdaki resimde yuvarlak içerisinde olan ayarları yapın.
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Ultrai11
    3.Adım:Aşağıdaki resimde yapıldığı gibi en üst sol taraftan dosya seçeneğine tıklıyoruz.
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Ultral10
    4.Adım:Dosya seçeneğine tıkladıktan sonra pencerede aça tıklıyoruz.Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Ultras10
    5.Adım:Aça tıkladıktan sonra gözattan aşağıda görüldüğü gibi bin ve cue dosyası var.Cue dosyasını seçiyoruz.Yalnız cue dosyasını seçerken yanında bin dosyasıda olmalıdır.Yoksa ultraIsoda imaj açılmaz.
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma Painto10
    6.Adım:Cue dosyasını seçtikten sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz imajı yazdır simgesine tıklıyoruz.
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma 11110
    7.Adım:Aşagıdaki pencerede yazım hızını 16x'e getirin.Disc at once seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.DVD disk seçeneğini işaretlemeyin.Gözattan cue dosyasını seçin.
    Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma 22210
    8.Adım:Burada yazma işleminin başladığını görüyoruz.Yaklaşık 2,5 dakka bekledikten sonra cd'miz başarılı bir şekilde ps1 kullanımına açılmıştır.Umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir.Herkese iyi oyunlar.

Ultra iso indirdiğiniz PS1 oyunlarını CD yazma 00010

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 12:57 pm